De Turfrijders

Etten-Leur

header

U bent niet ingelogd.

Damespeloton

22 april 2014 - Categorie: Nieuwsberichten

Start Damespeloton Toerfietsen in Etten-Leur — meteen naar formulier

Steeds meer dames stappen op de racefiets om een sportieve ronde te rijden. Dit varieert van gezellig samen een rondje om de kerk tot grote uitdagingen zoals La Marmotte. Regelmatig komt er dan ook bij het bestuur van de Turfrijders de vraag binnen of wij geen damesgroep hebben.

Wij nodigen iedere sportieve dame met een liefde voor de racefiets uit zich aan te melden. Om aan jullie wensen te kunnen voldoen vragen we je aan te melden via onze website waar je kunt aangeven welke afstand en met welke snelheid je aankunt, zodat we het programma hierop kunnen aanpassen.

Het doel is een zelfstandige damesploeg die haar eigen programma samenstelt en de leden zo goed mogelijk in hun behoefte tegemoet komt. De eerste weken zien we als proefperiode waaraan geen verplichtingen zijn verbonden. Mocht deze proef een succes blijken kun je besluiten lid te worden van onze vereniging.

Dus is fietsen je hobby en wil je deze graag delen met gelijkgestemden? Meld je dan aan via het contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar voorzitter@turfrijders.nl. Vermeld dan je naam en telefoonnummer, de afstand die je al aankunt en de snelheid waarbij je je comfortabel voelt.

Wil je meer weten over het vrouwenfietsen? Kijk dan ook eens op de speciale NTFU-site Fietsvrouwen. Hier vind je op dames gerichte informatie over fietsen en alles wat hierbij komt kijken.